Montage firma

Skal du have hjælp til montage af reoler? Skabe? Døre?
Uanset opgave, så kan jeg hjælpe.

Dit montage firma i Stenløse og på Sjælland

Det kan være en udfordring for mange at montere forskellige møbler, køkkener eller andet. Derfor tilbyder jeg en del fleksible og ordentlige løsninger indenfor montage. Jeg bestræber mig på at være et ordentligt montage firma i Stenløse og resten af Sjælland, der kan levere god montage service, og løsninger der holder.

Jeg ved, at det kan være utrolig belastende at få opsat noget, der står skævt, ikke er forsejlet eller bare dårligt opsat. Montage service er klart en af mine stærke kompetencer, og jeg vil altid kunne finde en fair pris på netop, det du skal have monteret.

Øje for kvalitet til fair priser

Jeg går meget op i at arbejdet bliver udført til perfektion – hver gang. Jeg tager opgaven, som var det hos mig selv, jeg skulle montere noget. På den måde kan du være sikker på, at det bliver gjort ordentligt. Jeg går ikke før, at jeg har udført opgaven til perfektion, og du er 110% tilfreds med resultatet.

Kontakt mig i dag via kontaktformularen, ring på +45 31 50 15 26 eller skriv på info@soerensenservice.dk. – Så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

Skriv til os

  Har du brug for et montage firma?

  Står du og skal have monteret noget i dit hjem eller andetsteds – så står Sørensens Service klar til at hjælpe dig med montage service.

  Du skal blot udfylde kontaktformularen, ringe på +45 31 50 15 26 eller skrive på info@soerensenservice.dk. – Så vender jeg tilbage indenfor 48 timer.

  Referencer

  Kontakt mig i dag

  Kontakt mig hvis du har spørgsmål eller ønsker at lave en aftale med mig
  Jeg svarer gerne på diverse henvendelser, og hvis du ønsker at booke mig til noget montage så ring på +45 31 50 15 26, eller skriv på info@soerensenservice.dk, så vender jeg tilbage indenfor 48 timer.