Træfældning

Få en god pris på træfældning i Stenløse og omegn - Det er 100% uforpligtende

Har du et træ på din grund, som du gerne vil have beskåret? Eller vil du gerne have hjælp til træfældning eller træbeskæring?

Hos Sørensen Service tilbyder jeg professionel hjælp til træfældning og beskæring af træer i Stenløse og omegn. Jeg henvender mig både til privatkunder og erhvervskunder, og der er ikke den udfordring med et træ eller andet havearbejde, som jeg ikke gerne tager op.

Hos mig får du altid en god pris på træfældning og beskæring af træer i Stenløse, Ølstykke og Jyllinge, hvor jeg også kører ud til kunder på den resterende dele af Sjælland.

Kontakt mig gerne, hvis du ønsker at høre mere om mine priser på træfældning i Stenløse og omegn.

Få hjælp til fældning af træ i Stenløse hos din havemand

Der kan være mange gode grunde til, at du gerne vil have fældning af et træ på din grund. Det kan være, at dit træ har vokset sig for stort, at det skygger for solen på din terrasse, eller at det er ved at rådne.

Uanset hvad årsagen er, står jeg klar til at hjælpe dig. Jeg har stor erfaring med at fælde træer, og derfor ved jeg præcis, hvad der skal til for at udføre topprofessionel træfældning og træbeskæring i Stenløse og omegn. 

Har du brug for hjælp til bortkørsel af affald derefter, hjælper jeg dig også hellere end gerne med det.

Du skal blot udfylde min kontaktformular eller smide mig et kald på +45 31 50 15 26 eller skriv på info@soerensenservice.dk. – Så vender jeg tilbage indenfor 48 timer.

Skriv til os

  Hvad koster træfældning?

  Det varierer meget, når det kommer til prisen på træfældning. En træfældning pris afhænger både af, hvor meget du gerne vil have beskåret af træerne, hvor store de er, og hvor let tilgængelige de er.

  For at give dig den mest præcise pris på træbeskæring, så kontakt mig allerede i dag og fortæl mig nærmere om din opgave. Uanset om du skal have hjælp til træfældning eller træbeskæring, får du altid konkurrencedygtige priser hos mig.

  Jeg kører gerne hen til dig for at se på de træer, der skal beskæres, hvor jeg derefter udarbejder et godt og uforpligtende tilbud til dig.

  Er du på jagt efter en god træfældning pris i Stenløse eller omegn?

  I min virksomhed tilbyder jeg ikke alene et højt serviceniveau og håndværk af høj kvalitet. Jeg kan også tilbyde dig ydelser som fældning af træer og træbeskæring til konkurrencedygtige og lave priser.

  Jeg holder altid, hvad jeg lover. Og det gælder både, når jeg giver dig en pris på træfældning, og når vi aftaler en tid. En aftale er en aftale, når du samarbejder med mig, og det kan mine eksisterende kunder skrive under på. 

  Få en god pris på træfældning i Stenløse og resten af Sjælland – Kontakt mig gerne allerede i dag.

  Vil du gerne i kontakt med mig? Ring eller skriv allerede i dag

  Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til de ydelser, jeg kan tilbyde, eller hvis du gerne vil have en pris på træfældning eller andre former for havearbejde.
   
  Du meget velkommen til at ringe på +45 31 50 15 26 eller skriv på info@soerensenservice.dk, så vender jeg tilbage indenfor 48 timer.