Anlægsgartner Stenløse

Få et uforpligtende tilbud på din anlægsgartner i Stenløse og omegn

Vil du gerne have hjælp til at få plantet en ny hæk ved dit sommerhus? Eller vil du gerne have anlagt en ny terrasse i din have? Så er du landet det helt rette sted.

Hos Sørensen Service kan du få hjælp til alle typer haveopgaver. Det gælder, hvad enten du henvender dig som privatperson, som erhvervsdrivende eller på vegne af en boligforening. Der er ikke den opgave med grønne arealer eller flisearbejde, jeg ikke har god erfaring med, og som jeg ikke gerne tager fat på.

Mit havefirma har adresse i Stenløse, men jeg kører ud til kunder på alle dele af Sjælland.

Erfaren anlægsgartner i Stenløse – priser i den lave ende

Når du sætter mig på en opgave som anlægsgartner i Stenløse og omegn i din have eller i din boligforening, kan du være sikker på, at jeg går til den, som var det min egen have, jeg arbejdede i. Jeg går op i de små detaljer, og jeg strækker mig gerne langt for at sikre, at en opgave bliver løst på tilfredsstillende vis.

Det betyder dog ikke, at du skal betale mig ekstra for at hjælpe til hjemme hos dig. Jeg kører med lave og konkurrencedygtige priser, som alle kan være med på. 

Jeg har været inden for haveservice-branchen i mange år, og derfor har jeg erfaring med stort set alle de opgaver, der har med beplantning, grønne arealer og flisearbejde at gøre. 

Vil du gerne høre mere om, hvad jeg kan hjælpe med i din have eller i din boligforening? Så tøv endelig ikke med at kontakte mig.  

Du skal blot udfylde min kontaktformular eller smide mig et kald på +45 31 50 15 26 eller skriv på info@soerensenservice.dk. – Så vender jeg tilbage indenfor 48 timer.

Skriv til os

  Hos din anlægsgartner i Stenløse er en aftale en aftale

  Jeg ser det som en af mine fornemmeste opgaver at overholde de aftaler, vi indgår.

  Det gælder især i forhold til den pris, jeg giver dig på et stykke arbejde. Som kundernes foretrukne anlægsgartner i Stenløse, Jyllinge, Ølstykke og resten af Sjælland kan du trygt stole på mig.

  Spørger du nogle af mine eksisterende kunder, føler jeg mig sikker på, at de vil beskrive min virksomhed som værende både punktlig og pålidelig.

  Det stræber jeg efter hver eneste dag, når jeg møder ind på arbejde og kører ud til dagens kunder.

  Hvad kan du få hjælp til hos din anlægsgartner i Stenløse?

  • Anlæg af ny terrasse, indkørsel eller andet flisearbejde
  • Vedligeholdelse af grønne områder
  • Plantning af ny hæk, buske eller græsplæne
  • Beskæring af buske og træer
  • Anlæg af bede og ukrudtsbekæmpelse
  • Hækklipning
  • Træfældning og græsslåning
  • Andre former for havearbejde

  Gode råd og vejledning – Få hjælp hos din anlægsgartner i Stenløse

  Er du nysgerrig efter at høre mere om, hvad jeg kan hjælpe dig med? Eller vil du gerne vide, hvad det vil koste at få mig til at plante dine nye træer eller klippe din hæk?

   
  Du meget velkommen til at ringe på +45 31 50 15 26 eller skriv på info@soerensenservice.dk, så vender jeg tilbage indenfor 48 timer.