Bortkørsel af affald

Har du brug for bortkørsel af affald? Så står jeg klar til at hjælpe!

Bortkørsel af affald

For enhver husejer følger mange timers havearbejde. Det er en af de ting, der hører med, når man vælger at købe hus. Hække, buske og bedene kan tilsammen skabe en ordentlig bunke af haveaffald. Hos Sørensen Service kommer jeg gerne forbi og foretager professionel bortkørsel af dit haveaffald.

At holde sin have pæn og nydelig året rundt er typisk et krævende arbejde, og nogle gange er man nødt til at give haven en ordentlig omgang. Efter mange timer i haven hvor kroppen trænger til at hvile og restituere, kan motivationen for at køre hen til genbrugsstationen være uoverkommelig, hvis du heller ikke er i besiddelse af et ordentligt transportmiddel med fx anhænger og trailer.

Men med hjælp fra Sørensen Service behøver du ikke komme i den ulejlige situation – Jeg kommer gerne og hjælper dig med bortkørsel af dit affald og smider det op læsset, så du kan slappe af efter de mange timer i haven.

Bortkørsel af haveaffald kan ske på Sjælland i og omkring Stenløse, Måløv, Ølstykke og flere nærliggende byer. Kontakt mig gerne og hør mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig. Hos mig får du altid en konkurrencedygtig pris på bortkørsel af affald

Kontakt mig i dag via kontaktformularen, ring på +45 31 50 15 26 eller skriv på info@soerensenservice.dk. – Så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

Hvorfor vælge mig til bortkørsel af dit haveaffald

Jeg har over 5 års erfaring med bortkørsel af affald, så jeg har prøvet at rydde lidt af hvert. Jeg har efterhånden et godt blik til at få ryddet din grund effektivt og grundigt, så din p-plads, matrikel mm. står ren og skinnende.

Derfor er jeg den rigtige mand til at hjælpe dig med bortkørsel af dit affald. Jeg rydder alle størrelser af arealer, store som små. Så hvis du ønsker, at vi tager en dialog omkring dine forventninger, så er jeg klar til at modtage dit opkald eller din mail.
 
Jeg går til opgaven, som var det min egen matrikel. På den måde er du altid garanteret et flot resultat. Jeg går ikke før, at du er 110% tilfreds med mit arbejde. 

Skriv til os

  Bortkørsel af alt slags affald

  Jeg kan også sagtens hjælpe dig med bortkørsel af andet slags affald, det kunne være i forbindelse med nedrivning, møbler, hårde hvidevarer eller andet der skal til genbrugspladsen. 

  Jeg varetager en lang række services indenfor bortkørsel af det affald, du skulle have samlet sammen.

  I forbindelse med en hver flytning opstår der en god mulighed for at få sorteret ud, og der kan dermed opstå situationer, hvor man har brug for at ens affald køres væk. Kontakt mig allerede i dag og få en god pris på bortkørsel af affald.

  Referencer

  Kontakt mig i dag og hør, hvordan jeg kan hjælpe med bortkørsel af affald.

  Kontakt mig i dag via kontaktformularen, ring på +45 31 50 15 26 eller skriv på info@soerensenservice.dk. – Så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

  Vi finder en løsning, der kan gøre dig fri for besværet med dit affald, der skal afsted mod en genbrugsstation i en fart. 

  Jeg garanterer dig for, at det foregår nemt og effektivt, og du blot kan læne dig tilbage.

  Har i spørgsmål eller ønsker at booke mig?

  Så kan i kontakte mig på telefonnummer +45 31 50 15 26, eller skrive på info@soerensenservice.dk. Så vender jeg tilbage indenfor 48 timer, med et svar eller et tilbud til dig.