Anlægsgartner Måløv

Få et uforpligtende tilbud på din anlægsgartner i Måløv

Skal du bruge en kompetent fagmand til at plante et nyt bed i sommerhuset? Eller måske en flisesti igennem haven? Så er det Sørensen Service, du skal have fat i.
Alle de haveopgaver du enten ikke selv har tid, værktøjer eller evner til selv at løse, kan jeg med glæde hjælpe med. Jeg tager opgaver fra både private, erhverv og foreninger.

Med mange års erfaring følger en bred vifte af egenskaber. Derfor vil jeg påstå, at jeg højst sandsynligt har arbejdet med den opgave, du skal bruge en anlægsgartner til. Jeg arbejder med alle aspekter af have- og flisearbejde.

Så kontakt mig i dag, hvis du står og mangler en anlægsgartner i Måløv.

Hvad koster en anlægsgartner i Måløv?

Jeg har en stor passion for arbejdet som anlægsgartner i Måløv. Derfor kan du trygt lade mig stå for arbejdet i din have, da jeg vil arbejde på den, som var det min egen. For at du får den have du drømmer om, går jeg dybt i detaljerne og sørger for, at alt bliver lige som du ønsker det. Mit arbejde bliver altid løst til perfektion, og arbejdsstedet forlades ikke før alle er glade.
 
Dermed ikke sagt at du skal betale ekstra for servicen. Hos mig kan du altid forvente en god på pris på en anlægsgartner, så alle kan få ordnet deres have, terrasse eller indkørsel.
 
Med en lang historik i branchen, har jeg opbygget en solid erfaring med basalt set alle typer opgaver, der omhandler de grønne arealer, beplantning og flisearbejde, til private, erhvervsdrivende og foreninger.
 
Hvis du vil vide mere om, hvordan jeg kan hjælpe med din have eller gård, er du meget velkommen til at kontakte mig.
Du kan enten udfylde kontaktformularen, her på siden, give mig et kald på +45 31 50 15 26 eller skrive en mail på info@soerensenservice.dk. Jeg vender næsten altid tilbage indenfor 48 timer.

Skriv til os

  En aftale er en aftale med - Din anlægsgartner i Måløv

  Det er meget vigtigt for mig at overholde alle de aftaler jeg indgår. Dette gælder også den pris, der gives på et stykke arbejde. 
  Da Sørensen Service er kundernes foretrukne anlægsgartner i Måløv, er jeg sikker på, at eksisterende kunder vil beskrive arbejdet som både pålideligt og ordentligt. 
   
  Dette bestræber jeg mig naturligvis efter, hver eneste dag fra jeg møder ind, til jeg stempler ud. Det er vigtigt for mig, at alle kunder er glade og tilfredse, med det stykke arbejde jeg leverer. 

  Hvilke opgaver varetager jeg?

  Jeg kan klare stort set alle opgaver, men her er et udpluk: 

  • Beskæring af buske og træer 
  • Klipning af hækken
  • Beplantning af græsplæne, buske og hække
  • Træfældning 
  • Generel vedligeholdelse af de grønne arealer 
  • Bortkørsel af affald
  • Ukrudtsbekæmpelse
  • Anlæg af terrasse og indkørsel
  • Flisearbejde 
  • Græsslåning

  Vil du vide mere eller have råd og vejledning?

  Hvis du er blevet nysgerrig på, om jeg også kan hjælpe med dine opgaver, er jeg næsten helt sikker på – at det kan jeg godt!
   
  Ellers er du meget velkommen til at kontakte mig tlf. +45 31 50 15 26 eller e-mail info@soerensenservice.dk eller udfylde kontaktformularen her på siden. 
   
  Hvis du gerne vil vide mere om prisen på din anlægsgartner i Måløv, så kontakt mig allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.