Havearbejde

Få nemt et uforpligtende tilbud på havearbejde

Har du svært ved at finde tid til at ordne haven? Mangler du de fornødne redskaber, eller ville det bare være nemmere, hvis nogle professionelle kunne klare havearbejdet? Intet problem – Sørensen Service holder til i Stenløse, og står altid klar til at give dig et uforpligtende tilbud på havearbejde i de nær omliggende byer Ølstykke, Jyllinge, Måløv mf.

Jeg har mange års erfaring med havearbejde, men besluttede mig for at starte mit eget firma for 5 år siden. Jeg har allerede haft en masse glade kunder og står klar til at give dig det næste gode tilbud på havearbejde hos dig – så du kan få en have, der kommer til at sige spar to.

En professionel havemand der holder af en flot have

Jeg er en rigtig havemand og elsker en flot have, og jeg går lige så meget op i at din have skal skinne og behandles, som var det min egen. På den måde er du garanteret, at jeg ikke går før jeg selv er 110% tilfreds, og på den måde bør du også være tilfreds med mit arbejde. Mit mål er at give dig den bedste service, og havearbejde der bliver udført til perfektion.

Du skal blot udfylde min kontaktformular eller smide mig et kald på +45 31 50 15 26 eller skriv på info@soerensenservice.dk. – Så vender jeg tilbage indenfor 48 timer.

Skriv til os

  Jeg kan eksempelvis give dig et tilbud på følgende havearbejde:

  • Oprydning i haven
  • Luge ukrudt
  • Græsslåning
  • Hækkeklipning
  • Feje fortov og udenomsarealer
  • Bortskaffelse haveaffald
  • Rensning af tagrender
  • Vanding af haven
  • Opsamling af blade

  Referencer

  Få en god pris på græsslåning, hækkeklipning eller andet forefaldende havearbejde

  Jeg garanterer altid en god pris på græsslåning, hækkeklipning eller andet forefaldende havearbejde. Det kan jeg gøre, fordi jeg kan holde omkostningerne nede ved at være en enkeltmandvirksomhed og have et super skarpt netværk. 

  Selvom jeg giver en god pris på din græsslåning, eller andet der trænger, så går jeg aldrig på kompromis med kvaliteten.

  Lad mig give dig et uforpligtende tilbud på dit havearbejde, så finder vi en løsning, der passer til dine behov. Hos Sørensen Service er du altid garanteret en ordentlig havemand og en solid løsning.

  Kontakt mig i dag og hør mere

  Hvis du ønsker, at jeg skal hjælpe dig med dit næste haveprojekt, så står jeg klar. Hvis du ønsker at vide mere eller ønsker at booke mig, så er du meget velkommen til at ringe på +45 31 50 15 26 eller skrive på info@soerensenservice.dk, så vender jeg tilbage indenfor 48 timer.