Flytning

Har du brug for professionel hjælp til flytning? - Så står jeg klar til at hjælpe

Jeg vil være din foretrukne flyttemand i Stenløse, Ølstykke og Måløv – altid med et godt tilbud

Der kan være mange grunde til at du skal flytte, uanset grunden står jeg altid behjælpelig med flytning for dig. Jeg er en flyttemand i Stenløse og kan hjælpe dig med flytning både i Stenløse, Ølstykke, Måløv og på resten af Sjælland. Jeg ved at det kan være et større projekt og en stor last at flytte.

Hos Sørensen Service bestræber jeg mig på at levere en eminent service og professionel flytning, så du kan få dine møbler og andre ejendele sikkert frem. Jeg benytter de sikreste metoder til flytning af dine ejendele, og sørger for at dine genstande bliver båret med forsigtighed fra dit hjem, til flyttebilen og videre til destinationen.

Hos Sørensen Service er jeg som din flyttemand med dig hele vejen, både med rengøring, op- og nedpakning. Dette skal gøre flytningen for dig både nem og overskuelig. Det skal ikke være en stor belastning at flytte. Som din foretrukne flyttemand i Stenløse og resten af Sjælland stræber jeg efter, at flytningen skal gå så smertefrit som muligt.

Sørensen Service er med dig hele vejen

Ønsker du at høre mere om hvordan jeg kan hjælpe dig med flytning i Stenløse, Ølstykke og Måløv eller resten af Sjælland. Så er du altid velkommen til at kontakte mig i dag via kontaktformularen her på siden, ringe på +45 31 50 15 26 eller skrive på info@soerensenservice.dk. – Så vender jeg tilbage indenfor 48 timer.

Skriv til os

  Et godt tilbud på flyttemand

  Hos Sørensen service får du altid en troværdig flyttemand, som står klar til at give et ordentligt tilbud på din flytning. Jeg har altid gode priser på flytning, så alle kan være med. Hos mig er det altid dig, der er i centrum, og dig der bestemmer, hvor meget vi skal tage os af i forbindelse med flytningen.

  Hos Sørensen Service, er du ikke blot et nummer i rækken. Jeg går derfor ind og sammensætter et tilbud på din flytning, der er skræddersyet 100% efter dine behov og ønsker. Jeg har stor erfaring med at kordinere både mindre og større flytninger. 

  Som flyttemand i Stenløse, kører jeg også til Ølstykke, Måløv, Jyllinge, Veksø og resten af Sjælland.

  Referencer

  Indhent et uforpligtende tilbud på flytning

  Du kan nemt og hurtigt indhente tilbud på flytning hos mig. Du skal blot udfylde kontaktformularen, ringe på +45 31 50 15 26 eller skrive på info@soerensenservice.dk. – Så vender jeg tilbage indenfor 48 timer.

  Som din flyttemand i Stenløse og omegn passer jeg på tingene, som var det mine egne. Om det er dørkarme, og hvad det ellers måtte være, skal det selvfølgelig også gå fri for mærker og skader. Du har altid garanti, hvis uheldet skulle ske, og jeg hjælper dig altid med at udbedre skaderne.

  Jeg garanterer en professionel flyttemand, som skal gøre din flytning meget mere overskuelig og smertefri.

  Har du spørgsmål eller ønsker at lave en aftale?

  Så ring gerne til mig i dag, så hjælper jeg gerne med at besvare dine spørgsmål, eller finder et tidspunkt jeg skal komme, hvis du ønsker hjælp med flytningen.

  Jeg fremsender gerne et uforpligtende tilbud, hvis det er det du ønsker. Jeg vender som oftest tilbage indenfor 48 timer.

  Tlf: +45 31 50 15 26

  Mail:info@soerensenservice.dk